Sunday, May 5, 2024

// // Leave a Comment

Разговор с глас с BgGPT за политика и скандали чрез Whisper и AutoClap

Политика и скандали. Как да стана милионер в България? Питаме BGGPT с ГЛАСОВ интерфейс чрез Свещеният сметач и прототипа на "Вседържец", в който през март внедрих разпознаване на реч и на български език чрез Whisper, и го свързах с управление на големи езикови модели като BgGPT и др., изпълнявани локално на личния сметач. Системата управлява също синтезатора на реч "Тошко 2" и ще бъде управлявана и от "Smarty 2" (нова версия на "най-умния речник") и непубликувания ми ускорител на изследователската дейност с много имена: Assistant, "Research Assistant", ACS.

На 29.3 като част от изпитанията на BgGPT и разработката на Вседържец, разговарях с компютърния оракул "BGGPT' за политика, скандали около водещите политически партии и политици като Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, партиите им ГЕРБ, Продължаваме промяната, БСП, както и опозиционните. Питаме и как да станем милионери в България - политиката добър начин ли е? Следва продължение.  Запис от 29.3.2024 с прототип от инфраструктурата за мислещи машини "Вседържец" (Вси, Специалист по всичко) на Тош.

Гледайте цялата поредица на "Свещеният сметач" за BGGPT, LLama-3, GPT-4, GPT2 и обучението му на български през 2021 г., LMSYS chat arena и др. големи езикови модели (LLM) в канала и от източниците на Сметача. Може да ви допаднат Дийпфейк поредиците "Арнолд: губернаторът на България" и "Амбългъл: Властелинът на пръстените на България" (предстои втори епизод). Подкрепете автора на ОРИГИНАЛНАТА стратегия за развитие на България и света с ИИ от 2003 г., която INSAIT преоткриват и копират със стотици пъти раздут бюджет и с 20 години закъснение.

Повече по темата в другите клипове: оригиналната стратегия, публикувана през 2003 г. в оригиналния ѝ вариант: https://www.oocities.org/todprog/ese/proekt.htm

За мислещата машина Вседържец: https://github.com/Twenkid/Vsy-Jack-Of-All-Trades-AGI-Bulgarian-Internet-Archive-And-Search-Engine

Гледайте тук:  https://youtu.be/4X9I15qmpdo и не забравяйте да се абонирате, коментирате и споделяте, ако ви е интересно и желаете да подкрепите "Свещеният сметач": оригиналното дружество и проект за развитие чрез Изкуствен интелект, за разлика от богатите копия 20 години по-късно. Помогнете на Сметача с гласност, хардуер, изчислителна мощ или с включването си в изследванията и разработката!



...


0 коментара: