Sunday, December 7, 2008

// // 2 comments

Лекциите на проф. Математиков - тийзър трейлърКратки новини от Филмовото студио на Тош, 05.12.2008 и премиера на тийзър-трейлъра на "Лекциите на проф. Математиков"

Наскоро беше премиерата на новия ми комедиен сериал - "Лекциите на проф. Математиков". Направих филма за по-малко от две седмици, катв някои от дните работих извънредно на работата, и не съм работил по филма, и съм горд от постижението си... :))

Имах късмет да уредя премиерата на едно много подходящо място....[Място: 29/11/2008, oфициалната част на Промоцията на Випуск 2008 във ФМИ Пловдив. Тодор Арнаудов пред аудиторията. ]

- Благодаря на доц. Мекеров, на доц. Рахнев, на доц. Крушков, на Ники Вълчанов, на Дамян Митев, на Петър Събев и на много преподаватели и колеги [Димитър Благоев и др.] за това че ни подкрепяха и стимулираха през годините. (...) Бих искал да използвам случая да направя и едно признание... Всъщност аз не съм точно информатик. По-скоро съм актьор и режисьор. Поне аз се възприемам като такъв. И искам да ви поканя на премиерата на новата ми комедия - "Лекциите на професор Математиков" - която ще се състои по-късно, по време на купона...

На първия ред седяха мастити математици, академици... Един математик от Русия, който говореше български, зяпна когато чу горните ми откровения. :))


Сценаристът, режисьорът, актьорът и пр. във филма по време на танците:


Тийзър трейлър

Високо качество, стерео звук (9 МБ): http://twenkid.com/video/teaser-55-sek.wmv
2 коментара:

Unknown said...

Звучи много обещаващо... Кога да очакваме първата лекция?

Todor "Tosh" Arnaudov - Twenkid said...

Здрасти :)
Още не знам точно... Все пак това е още тийзър трейлъра. ;)

Искам първо да подготвя добре представянето на независимото филмово студио, което се опитвам да създам, така че след филма да се знае къде да се гледа и т.н.