Saturday, December 19, 2015

// // Leave a Comment

Новини-старини за синтезатора "Тошко 2"

За онези, които очакват новини за синтезатора на реч, някои мои отговори до няколко души, които се интересуваха напоследък:

http://twenkid.com/software/toshko2/


>Ние все още чакаме ТОШКО 2!

http://artificial-mind.blogspot.com/2013/02/toshko-2-tts-update-bulgarian.html?showComment=1450485798002#c7149758548017924343


Благодаря ви за интереса! Ако желаете се запишете в имейл списъка и ще ви пиша като има новини! Като цяло интересът е твърде слаб, затова и синтезаторът беше "замразен" и се отвлякох с други неща.

Вероятно ще излезе поне настоящата (останала) версия, която не е това което трябва да бъде, за ентусиасти да я ползват ако и така им върши работа. Не знам кога ще е, но ако още хора по-активно изявят интерес, може да седна да го оформя. on Новини: Тошко 2 / Тошко II - работата по най-мощния български синтезатор на реч напредва (TTS, говореща програма, говоряща програма) | Toshкo 2 TTS - Update - News About The Most Powerful Bulgarian Speech Synthesizer

Todor "Tosh" Arnaudov on 12/19/15



Работната версия тогава, 2013, модификация на стария, не беше "достатъчно добра", затова и скрих едно демо със звук, което бях пуснал за кратко.

Вероятно ще пусна настоящата или още малко пипната версия, която поне да се ползва от някого, безплатно с молба за дарения от онези, на които ще върши работа макар и да не е перфектен. Не знам кога.

Ако желаете, можете да правите дарения и сега ето тук, или да се абонирате за новини от сайта по-горе.

http://twenkid.com/story/donate.html











Read More